Deel uw expertise en versterk uw reputatie

Content marketing is een marketingstrategie waarbij bedrijven waardevolle, relevante ‘content’ – inhoud of informatie – creëren en verspreiden om een bepaald doelpubliek aan te trekken en te behouden. De bedoeling is niet om diensten of producten te verkopen, maar wel om consumenten informatie of advies te geven en op die manier vertrouwen of gezag op te bouwen. Een strategie die werkt. Want onderzoek leert dat content marketing 62 procent minder kost dan traditionele marketing, terwijl het tot zes keer zo effectief is.

Ook voor de advocatuur biedt content marketing interessante mogelijkheden. Door uw kennis te delen met zowel bestaande als nieuwe cliënten, kunt u als kantoor laten zien welke expertise u in huis heeft. Zo verhoogt u niet alleen uw online zichtbaarheid en vindbaarheid, u versterkt ook uw imago en reputatie binnen de markt.

Tijd dus om op deze veelbelovende trein te springen.

Maar waar deelt u die content? Wij reiken u de juiste kanalen aan om uw cliënten te bereiken. Wij publiceren uw teksten op de juridische nieuwssite Jubel.be en verspreiden uw video’s via Advocatennet.be

Wilt u ook uw expertise in de kijker zetten, zichtbaar worden bij uw doelpubliek en uw reputatie versterken? Ontdek meteen alle voordelen van publiceren op onze platformen!

+ 30.000
bezoekers per maand
+ 2000
spraakmakende artikels en video's
+ 18.000
abonnees op de nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Jubel en Advocatennet versturen wekelijkse nieuwsbrieven met nieuwe content aan meer dan 18.000 abonnees. Onze nieuwsbrieven worden telkens aangepast aan de doelgroep.

Verspreiding via social media

Uw artikels en video's worden actief gedeeld via socialemediakanalen als LinkedIn, Twitter en Facebook.

Hoge score op Google

Uw teksten en video's worden na SEO-editing en catalogisering gepubliceerd met aandacht voor contentspreiding. Zo wordt uw inhoud sneller gevonden op Google.

Uw voordelen met content marketing via Jubel en Advocatennet

Uw expertise in de spotlight
Gezaghebbende platformen
Ondersteuning van onze redactie
Doelgroep vinden en verbinden
Verspreiding via nieuwsbrief
Verspreiding via sociale media
Maandelijks meer dan 30.000 bezoekers bereiken
Geoptimaliseerd voor Google

Veelgestelde vragen

Waarom aan content marketing doen?

Door uw kennis te delen met zowel bestaande als nieuwe cliënten, laat u als kantoor zien welke expertise u in huis heeft. U wekt op die manier vertrouwen bij uw cliënteel, verhoogt uw online zichtbaarheid en vindbaarheid, en versterkt uw aanzien en reputatie binnen de markt.

Wie bezoekt onze websites?

Onze sites worden bezorgd door een breed gamma aan juridische profielen: advocaten, juristen, fiscalisten, gerechtsdeurwaarders, landmeters-experten, notarissen, magistraten, vastgoedmakelaars, boekhouders, paralegals, studenten ...

Waarom publiceren via Jubel en Advocatennet?

Door te publiceren op externe media bereikt u een groter publiek dan wanneer u enkel op uw eigen website content publiceert.

Wat doet onze redactie voor u?

De redactie optimaliseert uw artikels en video's voor online publicatie door het toevoegen van afbeeldingen en een aantrekkelijke vormgeving, relevante links, kernwoorden voor zoekmachines ... 

Bovendien delen wij uw video's en teksten actief via nieuwsbrieven en sociale media.

Hoe kunnen we uw kantoor meer zichtbaarheid geven?

Afspraak aanvragen
Of bel ons op 09 233 34 20