Wij houden uw website actueel

Cliënten zoeken hun advocaat meer en meer online. Vindbaar zijn op de digitale snelweg wordt dan ook steeds belangrijker. Een eigen website hebt u mogelijk al, maar is die ook dynamisch en up-to-date? Voorziet u uw cliënten op regelmatige tijdstippen van relevante, actuele informatie?

Wij bieden u een eenvoudige oplossing: abonneer u op de content van Jubel en/of Advocatennet, en uw website wordt automatisch voorzien van de laatste nieuwsberichten en/of video’s, gefilterd volgens de criteria die u kiest. Zo onderlijnt u uw expertise en houdt u uw website dynamisch en actueel met relevante inhoud, volledig op maat van uw kantoor.

4.260
unieke videopublicaties
+ 400
spraakmakende artikels
13.000
nieuwsbriefabonnees

Voorbeeld van Jubel-feed

Voorbeeld van Advocatennet-feed

Website up-to-date

Als de inhoud van uw website niet regelmatig wordt aangepast en up-to-date is, zullen bezoekers sneller afhaken. Met de juridisch relevante content van Advocatennet en Jubel houden wij uw website actueel.

Zelf onderwerpen filteren

De nieuwsfeed op uw website bezorgt uw cliënten waardevolle informatie. Niet enkel uw cliënteel, maar ook uw medewerkers blijven op de hoogte van wat er speelt in uw branche. U kiest welke berichten u graag ziet verschijnen op uw site door te filteren op onderwerp of auteur. Wij doen de rest.

Volledig geïntegreerd en automatisch

Wissel tekst van Jubel af met video’s van Advocatennet en bezorg uw cliënteel gevarieerde en up-to-date informatie, zonder dat u hier zelf tijd moet insteken. De synchronisatie van artikels en video's verloopt volledig automatisch.

Uw voordelen met de nieuwsfeeds van Jubel en Advocatennet

Integratie in bestaande website
Uw website steeds actueel
Feeds in tekst en/of beeld
U kiest zelf de onderwerpen en auteurs
Volledig automatisch
Geoptimaliseerd voor Google

Veelgestelde vragen

Waarom artikels schrijven?

Door uw kennis te delen met zowel bestaande als nieuwe cliënten, laat u als kantoor zien welke expertise u in huis heeft. Zo verhoogt u niet alleen uw online visibiliteit en vindbaarheid, u versterkt ook uw aanzien en reputatie binnen de markt.

Wie leest Jubel?

Onder de Jubel lezers zitten advocaten, juristen, fiscalisten, gerechtsdeurwaarders, notarissen, magistraten, studenten...

Waarom publiceren via Jubel?

Door te publiceren op een extern medium bereikt u een groter publiek dan wanneer u enkel op uw eigen website content publiceert.

Wat doet de Jubel redactie voor mij?

De redactie optimaliseert uw artikels door het toevoegen van afbeeldingen, relevante links, grafische vormgeving, kernwoorden voor zoekmachines...

Hoe kunnen we uw kantoor meer zichtbaarheid geven?

Afspraak aanvragen
Of bel ons op 09 233 34 20