Waarom LawyerOnline?

Voor u als juridische professional is het internet onmisbaar om cliënten aan te spreken. LawyerOnline wil u en uw advocatenkantoor bijstaan in al uw communicatieve noden. We publiceren en delen uw kennis via het internet, om op die manier uw online zichtbaarheid én uw reputatie binnen de markt te versterken. We maken uw website weer actueel. We bieden strategisch communicatieadvies. Wij ontzorgen u op het vlak van communicatie, zodat u zich volledig op uw cliënten kunt concentreren.

Deze innovatieve dienst werd ontwikkeld door KnopsPublishing, uitgever van juridische kennis. KnopsPublishing verzorgt niet alleen traditionele kennisoverdracht via boeken, tijdschriften en opleidingen, maar is ook pionier op het gebied van online kennisoverdracht voor juridische professionals. In 2007 werd Advocatennet.be opgericht, een videoplatform met interviews en reportages over de juridische actualiteit. In 2015 volgde Jubel.be, waarop wekelijks spraakmakende artikels en opiniebijdragen van, over en voor juridische professionals worden gepubliceerd. Beide platformen lenen zich uitstekend voor content marketing, een strategie die ook voor u als jurist een onderscheidende troef is.

Waarom kiezen voor content marketing?

Content marketing is een marketingstrategie waarbij organisaties relevante en authentieke inhoud creëren en delen om hun doelpubliek te informeren en te adviseren op die manier vertrouwen te wekken en gezag inzake een materie op te bouwen. Content marketing werkt: content marketing kost minder dan traditionele marketing, terwijl het tot zes keer zo effectief is.

Ook voor de advocatuur biedt content marketing interessante mogelijkheden. Door uw kennis te delen met zowel bestaande als nieuwe cliënten, kunt u als kantoor laten zien welke expertise u in huis heeft. Zo verhoogt u niet alleen uw online zichtbaarheid en vindbaarheid, u versterkt ook uw imago en reputatie.

Tijd dus om op deze veelbelovende trein te springen.

Waarom kiezen voor LawyerOnline?

Wij zorgen voor een professionele, aantrekkelijke website op maat van uw kantoor.
Uw content (video of tekst) verschijnt niet alleen op uw eigen website, maar ook op Advocatennet.be en/of Jubel.be. Hierdoor bereikt u niet alleen uw eigen cliënteel, maar boort u ook nieuwe doelgroepen aan.
Wij verspreiden uw content (video of tekst) via nieuwsbrieven en social media, waardoor uw bereik vergroot.
Wij maken uw teksten, video’s, website … zoekmachine-vriendelijk. Zo vinden potentiële cliënten u sneller via Google en andere websites.
U kunt rekenen op onze vakkennis, zowel op juridisch als technologisch vlak.

Het team achter LawyerOnline

Helena Pynte

Marketing

Sophie De Cannière

Redactie

Nico Del Rio

Business development

Kasper Vancoppenolle

Webdesign

Hoe kunnen we uw kantoor meer zichtbaarheid geven?

Afspraak aanvragen
Of bel ons op 09 233 34 20